Γιατί η μουσική δεν έχει ημερομηνία λήξης

Καιρός: Ψυχρή εισβολή με καταιγίδες και χιόνια τις επόμενες ώρες

Ο καιρός της Δευτέρας, 22 Ιανουαρίου Κακοκαιρίας… συνέχεια τη Δευτέρα καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με...

«Avatar» και «Alien» επιστρέφουν;

Τα «Alien» του Ridley Scott θα επιστρέψουν τον Μάιο του 2017, ενώ φήμες μιλούν για «Avatar 2» το 2018.
James Cameron δουλεύει εντατικά τα τελευταία χρόνια πάνω στις πολλές συνέχειες του «Avatar», αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα επιβεβαιωμένο αναφορικά με το πότε θα κυκλοφορήσουν.
Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα της 20th Century Fox, μια άνευ τίτλου ταινία από την Lightstorm Entertainment – εταιρεία παραγωγής του Cameron – θα κάνει το ντεμπούτο το στην μεγάλη οθόνη στις 21 Δεκεμβρίου του 2018. Το γεγονός αυτό έχει δώσει τροφή στις φήμες ότι θα είναι το «Avatar 2», αφού δεν φαίνεται να υπάρχει τίποτα άλλο στον ορίζοντα για την Lightstorm Entertainment για εκείνη την περίοδο.
20TH CENTURY FOX
Σε άλλα «εξωγήινα» νέα για την 20th Century Fox, το νέο πρόγραμμα θέλει το «Alien: Covenant» από τον Ridley Scott να κυκλοφορεί τον Μάιο του 2017. Η ταινία αυτή θα είναι συνέχεια του «Prometheus», το οποίο με τη σειρά του ήταν prequel του «Alien», που σκηνοθέτησε ο Scott το 1979.
Στα σχέδια της Fox υπάρχουν όμως και δύο ταινίες με ήρωες της Marvel – τον Νοέμβριο του 2018 και τον Φεβρουάριο του 2019. Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, είναι πιθανό μια από αυτές να είναι η πολυαναμενόμενη συνέχεια του Deadpool.
Share:

nJoy live

last played

Φόρτωση ...

nJoy Νέο Πρόγραμμα

Δευτέρα - Παρασκευή
07:00 - 11:00 Ολα τα Hits non stop

11:00 - 14:00 Μεσημεριανη παρεα με τον Βασιλη Δασκαλα

14:00 - 24:00 Ολα τα Hits non stop

24:00 - 07:00 Night Playlist

Σαββάτο Κυριακή
Ολα τα Hits non stop

nJoy radio...γιατι η μουσικη δεν εχει ημερομηνια ληξης

Καθημερινά Στηρίζουμε Ραδιοφωνίκα

Καθημερινά Στηρίζουμε Ραδιοφωνίκα

Χορηγός Επικοινωνίας

Χορηγός Επικοινωνίας

Popular Posts

Blog Archive