Γιατί η μουσική δεν έχει ημερομηνία λήξης

Καιρός: Ψυχρή εισβολή με καταιγίδες και χιόνια τις επόμενες ώρες

Ο καιρός της Δευτέρας, 22 Ιανουαρίου Κακοκαιρίας… συνέχεια τη Δευτέρα καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με...

Δικαστική δικαίωση - ΣΤΑΘΜΟΣ για συμβασιούχους του Δήμου Ωραιοκάστρου!


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ δικαστική απόφαση - δικαίωση για συμβασιούχους - "παρατασιούχους" Καθαριότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, που ο Επίτροπος δεν είχε θεωρήσει τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής τους, κάνοντάς τα "πράξη" και στέλνοντάς τα προς θεώρηση ή μη στο Ελεγκτικό Συνέδριο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του epoli.gr oι 56 απλήρωτοι συμβασιούχοι προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη, και με σημερινή, προσωρινή διαταγή της Ειρηνοδίκου Υπηρεσίας, κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα, που κατέθεσαν οι συνήγοροί τους, παραμένοντας στην εργασία τους, με ταυτόχρονη καταβολή των απολαβών τους!
«Οι συνεχείς αγώνες, η ενότητα, η διεκδίκηση φέρνουν αυτά τα αποτελέσματα! Πρόκειται για μία σημαντική νίκη απέναντι στο εργασιακό άδικο. Πρόκειται, όμως ταυτόχρονα, και για μία νίκη "μάχης". Ο "πόλεμος" θα κερδηθεί όταν και ο τελευταίος συμβασιούχος θα πληρωθεί!», δήλωσε για τη σημαντική αυτή νομική - εργασιακή είδηση, ο Πρόεδρος της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α., Νίκος Τράκας, σε επικοινωνία του με το epoli.gr, σχολιάζοντας τη δικαστική απόφαση - δικαίωση των απλήρωτων συμβασιούχων.
Με την αρωγή και συμπαράσταση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., "στο πλάι" των απλήρωτων συμβασιούχων - "παρατασιούχων", όλο αυτό το διάστημα, οι Σάκης Χριστόπουλος Μέλος Γ.Σ. Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Αλέκος Περσόπουλος Μέλος Δ.Σ. Ο.Τ.Α. Ν. Θεσσαλονίκης, Στάθης Φαμιλωνίδης Εκπρόσωπος Εργαζομένων Δήμου Ωραιοκάστρου, Μέλος Δ.Σ. Ο.Τ.Α. Ν. Θεσσαλονίκης. 
Share:

nJoy live

last played

Φόρτωση ...

nJoy Νέο Πρόγραμμα

Δευτέρα - Παρασκευή
07:00 - 11:00 Ολα τα Hits non stop

11:00 - 14:00 Μεσημεριανη παρεα με τον Βασιλη Δασκαλα

14:00 - 24:00 Ολα τα Hits non stop

24:00 - 07:00 Night Playlist

Σαββάτο Κυριακή
Ολα τα Hits non stop

nJoy radio...γιατι η μουσικη δεν εχει ημερομηνια ληξης

Καθημερινά Στηρίζουμε Ραδιοφωνίκα

Καθημερινά Στηρίζουμε Ραδιοφωνίκα

Χορηγός Επικοινωνίας

Χορηγός Επικοινωνίας

Popular Posts

Blog Archive