Γιατί η μουσική δεν έχει ημερομηνία λήξης

Καιρός: Ψυχρή εισβολή με καταιγίδες και χιόνια τις επόμενες ώρες

Ο καιρός της Δευτέρας, 22 Ιανουαρίου Κακοκαιρίας… συνέχεια τη Δευτέρα καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με...

Έρχεται μονιμοποίηση συμβασιούχων;

Χαρτογραφούμε όλους τους συμβασιούχους σε όλα τα υπουργεία, είπε η υπουργός - Νομοθετείτε προβληματικές διατάξεις για να δημιουργήσετε τον κομματικό σας στρατό, την κατηγόρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Για «εξάρθρωση» των συνταγματικών και ευρωπαϊκών κανόνων που διέπουν τις προσλήψεις στο δημόσιο κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Ανδρέας Λοβέρδος εξηγώντας πως προκειμένου να δημιουργήσουν τον δικό τους κομματικό στρατό εντός του κράτους έχει νομοθετήσει μια σειρά διατάξεων που κρίνονται προβληματικές από το ΣτΕ.

Απ' την άλλη πλευρά η κυρία Ολγα Γεροβασίλη όχι μόνο υποστήριξε τις επιλογές της κυβέρνησης αλλά υποστήριξε πως θα εξεταστεί η μαζική μονιμοποίηση συμβασιούχων.

«Προσπαθούμε να χαρτογραφήσουμε όλους τους συμβασιούχους σε όλα τα υπουργεία που είναι κατακερματισμένοι ώστε σταδιακά - ίσως με τρόπο που θα συνομολογήσουμε – να δώσουμε οριστική λύση στις πάγιες και διαρκείς ανάγκες που σήμερα αντιμετωπίζονται με συβάσεις» είπε χαρακτηριστικά η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης για να προσθέσει: «Αυτός ο στόχος μας θα εξυπηρετηθεί σεβόμενοι βέβαια απόλυτα και το Σύνταγμα και το ενωσιακό δίκαιο και θα χρειαστούμε και εποικοδομητικές προτάσεις κι από έγκριτους νομικούς».

Από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εξήγησε ότι το πρόσφατο παρελθόν, με τους νόμους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που κρίθηκαν αντισυνταγματικοί όπως αυτοί για το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και τους προϊστάμενους στα νοσοκομεία, δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό του «αμαρτωλού» για τους υπουργούς. Στην συνέχεια εξήγησε πως με υπουργική τροπολογία η κυβέρνηση σταμάτησε τις συνεργασίες με εταιρίες καθαρισμού και προχώρησε σε απευθείας ατομικές συμβάσεις έργου με καθαρίστριες πράξη για την οποία ήδη η Επιτροπή Αναστολών του ΣτΕ  υποστηρίζει ότι υπάρχει σοβαρή περίπτωση παραβίασης δύο ευρωπαϊκών οδηγιών.

«Και δεν φτάνει αυτό έρχεστε και με άλλο νόμο - 4530/2016 -και γενικεύετε αυτή την πρακτική σε όλο το Δημόσιο. Σας προειδοποιώ ότι είναι θέμα μηνών να τεθεί εκ ποδών ο νόμος με βάση την επιτροπή Αναστολών ΣτΕ» εξήγησε ο κ. Λοβέρδος για να συμπληρώσει «τα επιχειρήματα ότι είστε κυβέρνηση και κάνετε ό,τι θέλετε δεν ισχύουν. Υπάρχουν συνταγματικοί κανόνες μέσα στους οποίους πρέπει να κινείται μια κυβέρνηση».

πηγη
Share:

nJoy live

last played

Φόρτωση ...

nJoy Νέο Πρόγραμμα

Δευτέρα - Παρασκευή
07:00 - 11:00 Ολα τα Hits non stop

11:00 - 14:00 Μεσημεριανη παρεα με τον Βασιλη Δασκαλα

14:00 - 24:00 Ολα τα Hits non stop

24:00 - 07:00 Night Playlist

Σαββάτο Κυριακή
Ολα τα Hits non stop

nJoy radio...γιατι η μουσικη δεν εχει ημερομηνια ληξης

Καθημερινά Στηρίζουμε Ραδιοφωνίκα

Καθημερινά Στηρίζουμε Ραδιοφωνίκα

Χορηγός Επικοινωνίας

Χορηγός Επικοινωνίας

Popular Posts

Blog Archive