Γιατί η μουσική δεν έχει ημερομηνία λήξης

Η Τάνια Καρρά μας έχει κλέψει την καρδιά

Το νέο αστέρι της Panik Platinum και της Icon Music Records είναι απόλαυση να το ακούς, αλλά και να το βλέπεις. ''Ήταν ένα κλιπά...

Υπάρχουν παίκτες που δεν είναι ο εαυτός τους!

 Ο Μπο, επέστρεψε χθες το βράδυ από τον Άγιο Δομίνικο, καθώς αποχώρησε από το Survivor, και σήμερα έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και το Survivor Πανόραμα. Ο ράπερ παραδέχτηκε ότι όταν πήγε στο Survivor δεν πίστευε ότι θα φτάσει σχεδόν μέχρι τον τελικό. Ο πρώην παίκτης των Διάσημων, εξήγησε ότι στο παιχνίδι ήταν ο εαυτός του και γνώριζε ότι αυτό δεν θα αρέσει σε όλους.
Ωστόσο, αποκάλυψε ότι στο Survivor υπάρχουν παίχτες που σκέφτονται πως θα φανούν στον κόσμο, αλλά και τρόπους για να φτάσουν ένα βήμα παραπέρα.
 Ο Μπο δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για την εντυπωσιακή αλλαγή της εμφάνισής του, αφού βγήκε από το Survivor σχεδόν μισός.
Ο πρώην παίχτης αποκάλυψε ότι πρώτη φορά είδε τον εαυτό του σε καθρέφτη όταν οι «Διάσημοι» επισκέφθηκαν τους «Μαχητές» στο νοσοκομείο, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχαν. Τόνισε ότι σοκαρίστηκε με την εικόνα του και δεν του άρεσε.
Share:

nJoy live

last played

Φόρτωση ...

nJoy Νέο Πρόγραμμα

Δευτέρα - Παρασκευή
07:00 - 11:00 Ολα τα Hits non stop

11:00 - 14:00 Μεσημεριανη παρεα με τον Βασιλη Δασκαλα

14:00 - 24:00 Ολα τα Hits non stop

24:00 - 07:00 Night Playlist

Σαββάτο Κυριακή
Ολα τα Hits non stop

nJoy radio...γιατι η μουσικη δεν εχει ημερομηνια ληξης

Καθημερινά Στηρίζουμε Ραδιοφωνίκα

Καθημερινά Στηρίζουμε Ραδιοφωνίκα

Χορηγός Επικοινωνίας

Χορηγός Επικοινωνίας

Popular Posts

Blog Archive