Γιατί η μουσική δεν έχει ημερομηνία λήξης

Καιρός: Ψυχρή εισβολή με καταιγίδες και χιόνια τις επόμενες ώρες

Ο καιρός της Δευτέρας, 22 Ιανουαρίου Κακοκαιρίας… συνέχεια τη Δευτέρα καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με...

Κοινωνικό Μέρισμα: Ανατροπή με παράταση στην προθεσμία – Ποιοι οφελούνται

Της… παράτασης θα γίνει όπως όλα δείχνουν και με το Κοινωνικό Μέρισμα. Προσοχή, προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση και έτσι όσοι δικαιούχοι έχουν έτοιμα όσα χρειάζονται για αλλαγές και διορθώσεις δεν πρέπει να περιμένουν την παράταση.
Καλό είναι όλοι να σπεύσουν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία για την αίτηση μέχρι και απόψε τα μεσάνυχτα οπότε και λήγει η προθεσμία υποβολής.
Σε κάθε περίπτωση, λένε οι πληροφορίες, η πληρωμή του Κοινωνικού Μερίσματος θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου είτε δοθεί παράταση, είτε όχι.

Οι πληροφορίες για παράταση

Το ενδεχόμενο για παράταση προέκυψε από τον μεγάλο αριθμό αιτήσεων σε εκκρεμότητα. Αυτή τη στιγμή οι αιτήσεις σε αναμονή είναι 585.000.
Από αυτές όλα δείχνουν πως είναι βέβαιο ότι θα εγκριθούν μόλις 57.000 αιτήσεις. Από εκεί και πέρα οι υπόλοιπες πρέπει να υποστούν σημαντικές διορθώσεις για να μπορέσουν οι αιτούντες να πάρουν τα χρήματα.
Ο όγκος των λαθών ή των ελλιπών στοιχείων είναι μεγάλος. Έτσι αργά τη νύχτα διέρρευσε η πληροφορία ότι θα δοθεί παράταση για να μπορέσουν όσοι έχουν αλλαγές να τις κάνουν αλλά ταυτόχρονα να λειτουργήσει και το σύστημα κανονικά.
Έτσι η εφαρμογή αναμένεται να κλείσει σήμερα τα μεσάνυχτα, όπως είχε υπολογιστεί. Τη Δευτέρα ωστόσο η εφαρμογή θα ανοίξει και πάλι για να μπορέσουν όσοι έχουν εκκρεμείς αιτήσεις να κάνουν διορθώσεις ή να συμπληρώσουν στοιχεία.
Παράλληλα εξετάζεται να γίνει και μια επέκταση για τις μονογονεϊκές οικογένειες.
Share:

nJoy live

last played

Φόρτωση ...

nJoy Νέο Πρόγραμμα

Δευτέρα - Παρασκευή
07:00 - 11:00 Ολα τα Hits non stop

11:00 - 14:00 Μεσημεριανη παρεα με τον Βασιλη Δασκαλα

14:00 - 24:00 Ολα τα Hits non stop

24:00 - 07:00 Night Playlist

Σαββάτο Κυριακή
Ολα τα Hits non stop

nJoy radio...γιατι η μουσικη δεν εχει ημερομηνια ληξης

Καθημερινά Στηρίζουμε Ραδιοφωνίκα

Καθημερινά Στηρίζουμε Ραδιοφωνίκα

Χορηγός Επικοινωνίας

Χορηγός Επικοινωνίας

Popular Posts

Blog Archive