Το #CondomChallenge σαρώνει και βάζει τον αντρικό… εγωισμό στην θέση του


Αν κάτι μάθαμε τα τελευταία δύο χρόνια όσον αφορά τη δύναμη των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το twitter και το facebook, είναι ότι “προκαλώντας” τους χρήστες για κάτι που είναι πρωτότυπο και ίσως εξυπηρετεί και κάποιον ευρύτερο κοινωνικό μήνυμα, μπορεί να δημιουργηθεί ένα διαδικτυακό “τσουνάμι” με ανθρώπους που ανεβάζουν στο ίντερνετ τα… κατορθώματά τους.
Η τελευταία “τρέλα” που έχει κυριεύσει το διαδίκτυο ονομάζεται #CondomChallenge, ξεκίνησε μέσω twitter ως μία απόδειξη-απάντηση στους άντρες που ισχυρίζονται ότι τα... προσόντα τους είναι μεγάλα για τα διαθέσιμα προφυλακτικά στην αγορά, αλλά έχει εξελιχθεί σε έναν διασκεδαστικό τρόπο διάδοσης του μηνύματος για την χρήση προφυλακτικών και το ασφαλές σεξ.

Η πρόκληση είναι η εξής: Πρέπει να καταφέρετε να φορέσετε ένα προφυλακτικό γεμάτο με νερό στο κεφάλι σας, χωρίς να σπάσει το προφυλακτικό. Αυτή η πρόκληση ξεκίνησε ως απόδειξη ότι με την σωστή εφαρμογή και χρήση, ένα προφυλακτικό αποκλείεται να σπάσει εξαιτίας του... μεγέθους του άνδρα που το φοράει.


Απολαύστε και εσείς λοιπόν το #CondomChallenge...

https://pbs.twimg.com/ext_tw_video_thumb/668664577085714432/pu/img/LdJvj2UdMUjDxwTl.jpg

Δημοφιλείς αναρτήσεις