Αποκλειστικό: Το νέο πρόγραμμα του Mega!



Το μεγάλο deal Mega - Μαρινάκη δεν ολοκληρώθηκε. Ο Γιάννης Αυλακιώτης (SDNA)εξηγεί το γιατί και παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα το νέο πρόγραμμα του μεγάλου καναλιού που είχε έτοιμο ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού.

Δυστυχώς φίλοι μου το deal της χρονιάς, η αγορά του Mega από τον πρόεδρο της καρδιάς μας δεν ολοκληρώθηκε. Αν και οι δυο πλευρές βρέθηκαν πολύ κοντά σε συμφωνία (πιο κοντά απ’ ότι βρέθηκε ο Ροναλντίνιο στον Θρύλο) η υπόθεση δεν προχώρησε για τεχνικούς λόγους.

Στο οικονομικό, μέτοχοι του Mega και Μαρινάκης τα είχαν βρει. Ο πρόεδρος τους έδινε ένα μύριο (σε βάθος τριετίας), δυο αποκλειστικά ρεπορτάζ για το sdna.gr απ’ τα «Παραπολιτικά» και τον Κολοβό δανεικό για έξι μήνες. Άλλη ήταν η αιτία του ναυαγίου.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η δουλειά χάλασε στο πρόγραμμα. Όταν ο πρόεδρος τους παρουσίασε το business plan για την αναγέννηση του καναλιού με νέο, πρωτότυπο πρόγραμμα, οι μέτοχοι κιότεψαν και δίστασαν να δώσουν το πολυπόθητο ok.

Και αυτό γιατί αν το καθημερινό πρόγραμμα που είχε στο μυαλό του ο πρόεδρος γινόταν πράξη θα έκλειναν όλα τα άλλα τα κανάλια σε ένα μήνα (και μάλιστα χωρίς τη βοήθεια του Παππά). Γιατί δεν θα υπήρχε χώρος για άλλο κανάλι. 110% τηλεθέαση θα ‘χε κάθε μέρα το Mega.

Κύκλοι του Ολυμπιακού θέλοντας να δείξουν τη δυναμική της κίνησης Μαρινάκη, έδωσαν στη δημοσιότητα τις επιλογές του προέδρου για το πρόγραμμα του Mega αν έπαιρνε το τιμόνι του. Η στήλη το εξασφάλισε και σας το παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα:

Πρόγραμμα Mega 2017-2018

7:00-10:00 «Πρωινή» με τον Μανώλη Γαβαθιώτη. Χαρούμενο ξύπνημα με ψεκασμένα άρθρα για όλα τα ολυμπιακά γούστα, γιατί όπως λένε και οι επιστήμονες η πρωινή είναι η σημαντικότερη άσκηση της ημέρας.

10:00-13:00 «Προεδρούδια» με τον Δημοσθένη Καρμοίρη. Ανάγνωση των καθημερινών φιλανθρωπιών του προέδρου και ενημέρωση για τα έργα του Πειραιά, ο οποίος χάρη στις κινήσεις της Δημοτικής Αρχής και του προέδρου αλλάζει πρόσωπο και μεταμορφώνεται σε Λας Βέγκας της Ελλάδας.

13:00-15:00 «Τα νέα της Τσέλσι» με τον Κώστα-Τσέλσι. Μαγκαζίνο με ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα νέα της ομάδας του Λονδίνου και τις μεταγραφικές κινήσεις του Αμπράμοβιτς από τον άνθρωπο που γνωρίζει την Τσέλσι καλύτερα απ’ ότι ο Αλέξανδρος Πετρίδης τη λεύκανση δοντιών. Bonus track ένα poke στο facebook για κάθε τηλεθεατή και όλα τα νέα από FB, Twitter, instagram.

15:00-16:00 «Κάντο όπως ο Βοσκ-άκης». Εύκολοι και γρήγοροι τρόποι μαγειρέματος αγώνων από τον διάσημο διαιτητή-σεφ. Όλα τα φαγητά εκτός από μακαρόνια (με 7 λεπτά καθυστέρηση σε κάθε συνταγή θα τα κάνει λάσπη).

16:00-18:00 «Και τώρα τα δύσκολα- Voice Edition» με τον Κώστα Βερνίκο. Reality επιλογής σπορτκάστερ για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Ο Βερνίκος κάθεται σε μια καρέκλα γυρισμένος πλάτη και ακούει περιγραφές των υποψήφιων σπορτκάστερ, χωρίς να βλέπει ποιοι είναι. Όποιος τον εντυπωσιάσει περισσότερο με ατάκες όπως «Ο Ολυμπιακός πάει για το Όσκαρ μεγάλης ανατροπής», «σημαδεύει με το τόξο, αηδίες τώρα», «Εδώ είναι ο Πουλίδο κάνει την μπαλιά στο γόνατο η μπάλα και μετά…στο σπίτι τα παιδιά καλά; Πάντα καλά και εμείς όλοι καλά, ωραίος καιρός σήμερα» θα κερδίσει την θέση του επίσημου σπορτκάστερ του Ολυμπιακού. Οι υπόλοιποι θα βολευτούν με το χρυσό βατόμουρο «Αλέξης Σπυρόπουλος».

18:00-20:00 «Ομιλείτε πακιστανικά» με τον Δημήτρη Σιόβα. Ένα δίωρο απαρίθμησης των έργων του εκπληκτικού, φανταστικού προέδρου από τον διεθνή παίκτη του Ολυμπιακού. Η εκπομπή θα προβάλλεται και στο αδελφό κρατίδιο του Πακιστάν, χωρίς μετάφραση ή υπότιτλους. Πιο πολλά θα καταλαβαίνουν αυτοί απ’ ότι εμείς.

20:00-21:00 «Δελτίο ειδήσεων Κουρο-Σάββα». Ο Σάββας θα αναλάβει την ενημέρωση του κοινού για τις πολιτικές και αθλητικές εξελίξεις σχετικά με τις αδικίες του Ολυμπιακού με τριαντάλεπτο δροσερό διάγγελμα, και ο Γιώργος Κούρος το οικονομικό ρεπορτάζ για τις μεταγραφές του Θρύλου.

21:00-22:00 «Ανατροπή» με τον Γιάννη Κομπότη. Το ‘βλεπες, το ‘παιξες;

22:00-24:00 «80%-20%». Ο τρίτος κύκλος του (πρώην) 50%-50% με πρωταγωνιστές τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Παύλο Χαϊκάλη και τον διαιτητή Παππά. Για να πειστούν και οι πλέον καχύποπτοι ότι όταν ο Θρύλος μιλάει για ισονομία το εννοεί.

Οι αποκλειστικότητες όμως δεν σταματούν εδώ φίλοι μου. Με τη βοήθεια του «Κοπτοράπτη» βρήκα και σας παρουσιάζω και το πρώτο demo από το δελτίο ειδήσεων του Σάββα, έτσι όπως ετοιμάστηκε για να το δει ο διευθυντής (ψυχαγωγικού) προγράμματος του Μεγάλου καναλιού. Δείτε τι δελτιάρα χάσαμε τώρα που χάλασε το deal.

Δημοφιλείς αναρτήσεις