«Εάν το πάρει η Κροατία, θα γίνει παγκόσμιος σεισμός» - nJoy radio

Breaking

15 Ιουλίου 2018

«Εάν το πάρει η Κροατία, θα γίνει παγκόσμιος σεισμός»


Ο Ζλάτκο Ντάλιτς είπε ότι οι παίκτες του θα ξεπεράσουν και την κούραση και ότι θα μπουν να απολαύσουν τη στιγμή, υπενθυμίζοντας ότι η φιναλίστ του Μουντιάλ 2018 πριν λίγους μήνες ήταν μπάχαλο
Η ομάδα του είναι εξαντλημένη, έχοντας παίξει τρεις σερί παρατάσεις και οι δύο εξ αυτών πήγαν στα πέναλτι, ενώ σε όλες βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ. Ο Ζλάτκο Ντάλιτς ξέρει λοιπόν ότι οι παίκτες του δεν χρειάζονταν άλλη προπόνηση. «Μόνο ηρεμία και ξεκούραση. Αυτά είναι τα όπλα μας για τον τελικό. Και έχουμε μεγάλη ψυχική δύναμη, για να ξεπεράσουμε τις όποιες αντιξοότητες.

Δείτε που ήμασταν τον Νοέμβριο, σε πόσο κακή κατάσταση ήταν η Εθνική και τώρα βρισκόμαστε στον τελικό του Μουντιάλ. Εάν το σηκώσουμε κιόλας, θα προκληθεί παγκόσμιος σεισμός και θα το πανηγυρίσουμε πιο έξαλλα από τους Αργεντινούς και τους Βραζιλιάνους. Το τελευταίο πράγμα πάντως που θα πω στους παίκτες μου, θα είναι να μπουν στο ματς και να το ζήσουν, να απολαύσουν αυτή τη μοναδική στιγμή και να μην μας απασχολεί ποιος είναι ο αντίπαλος».
Πηγή:www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου