Στη Μύκονο η Πάρις Χίλτον - nJoy radio

Breaking

7 Ιουλίου 2018

Στη Μύκονο η Πάρις Χίλτον

Η διάσημη κληρονόμος της γνωστής οικογένειας που διατηρεί την αλυσίδα των ξενοδοχείων Hilton εμφανίστηκε με χαλαρή διάθεση φορώντας φόρμες, γυαλια ηλίου και καπέλο

Γαλοντόμος αποδείχθηκε η ξανθιά αμερικανίδα ηθοποιός και συνάμα μοντέλο και τραγουδίστρια που δεν σταμάτησε να μοιράζει φιλοδωρήματα σε όσους την εξυπηρέτησαν κατά την άφιξή της.

Αν και η πτήση της με προορισμό την Μύκονο μέσω Αθήνας είχε αρκετή καθυστέρηση, η διάσημη κληρονόμος της γνωστής οικογένειας που διατηρεί την αλυσίδα των ξενοδοχείων Hilton εμφανίστηκε με χαλαρή διάθεση φορώντας φόρμες, γυαλια ηλίου και καπέλο, προφανώς για να μην είναι αναγνωρίσιμη, πράγμα αδύνατον, τουλάχιστον στη Μύκονο όπου τίποτα δεν μένει κρυφό, πόσο δε η άφιξη μιας περσόνας που στο παρελθόν απασχολούσε συνεχώς τα μίντια και όχι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Η Πάρις Χίλτον αφίχθη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, όχι κατεβαίνοντας από την σκάλα κάποιου λίαρ τζετ αλλά με προγραμματισμένη πτήση της Aegean μαζί με ένα βουνό απο βαλίτσες, τον σύντροφο της και ηθοποιό Κρίς Ζίλκα και το διαμαντένιο δαχτυλίδι των 20 καρατιών αξίας δυο εκατομμυρίων δολλαρίων, δώρο του συντρόφου της, το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Στο πλευρό της βρίσκονταν θηριώδεις σωματοφύλακες και το προσωπικό της υποδοχής του ξενοδοχείου στο οποίο θα φιλοξενηθεί για όσο διάστημα βρίσκεται στη Μύκονο. Ευχάριστη εντύπωση προκάλεσε στους υπαλλήλους του αεροδρομίου ο γενναιοδωρος χαρακτήρας της, αφού όσοι την εξυπηρέτησαν τους μοίρασε φιλοδωρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου