Έφυγε και η μητέρα του 6 μηνών βρέφους από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι - nJoy radio

Breaking

3 Αυγούστου 2018

Έφυγε και η μητέρα του 6 μηνών βρέφους από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι

Πέθανε η μητέρα του 6 μηνών βρέφους που είχε χάσει τη ζωή του στη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του βρέφους νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού και τα ξημερώματα δυστυχώς κατέληξε.
Την είδηση επιβεβαίωσε στο enikos.gr ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, Νίκος Παπαευσταθίου.
Η 35χρονη Μαργαρίτα ήταν σύζυγος πυροσβέστηπου επιχειρούσε στο Μάτι. Η γυναίκα είχε καταφύγει στη θάλασσα κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά της προκειμένου να σωθεί από την πύρινη λαίλαπα. Το μωρό της δεν άντεξε και πέθανε από τις αναθυμιάσεις...
"Ο πόνος, όλοι πονάμε αλλά κανείς δεν θα το μάθει" είχε πει η γιαγιά του μωρού, η 67χρονη Μαρία Διονυσιώτη στην ανταποκρίτρια της Guardian εφημερίδα Helena Smith. "Ο εγγονός μου ήταν μόλις έξι μηνών, δεν τον είχαμε βαπτίσει καν. Πέθανε στα χέρια της Μαργαρίτας και η ίδια νοσηλεύεται στην εντατική. Τους βρήκαμε και τους δύο στη θάλασσα πέντε ώρες μετά την πυρκαγιά στο Μάτι" είχε δηλώσει λίγα 24ωρα μετά την πυρκαγιά.
"Ο Θεός δεν μας έχει δώσει τις λέξεις για να περιγράψουμε τέτοια πράγματα" είπε η 67χρονη, η οποία κατάφερε να ζήσει, επειδή βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον σύζυγό της.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, 40 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 9 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» σε καλή κατάσταση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου